Om oss

Om oss på 


Stockholm Solenergi

Familjeföretaget med stor tillväxt


Stockholm Solenergi är ett familjeföretag som grundades 2013 och har vuxit organiskt från en anställd till nu över 30 engagerade medarbetare. Vi har byggt upp vårt företag utan ekonomisk hjälp utifrån, och vi har medvetet valt att hålla verksamheten på en nivå där vi känner alla som jobbar hos oss. Genom att behålla familjekänslan och kvalitén säkerställer vi att varje anställd är en del av vår gemenskap och att vi kan upprätthålla höga standarder i allt vi gör.

Vår resa mot grön energi


Vår resa började med plåtslageri, men 2015 övergick vi till förnybar energi, driven av en passion för solenergi och en vilja att bidra till en hållbar framtid. Vår kärlek och vårt engagemang för grön energi har vuxit stadigt, och vi arbetar nu med att skapa en bättre framtid för kommande generationer genom att erbjuda högkvalitativa solenergilösningar. Vi har installerat solcellsanläggningar på långt över 1000 villatak, lantbruk och bostadsrättsföreningar.

Expertis och säkerhet på taket


Vi lägger stor vikt vid att arbeta säkert på tak, då vi har lång erfarenhet av höjder och förstår riskerna. Vår expertis inom takarbete gör att vi kan utföra installationer på ett sätt som undviker vattenläckor och andra problem som kan uppstå vid felaktig installation. Våra certifierade montörer och elektriker, tillsammans med våra utbildade projektörer och säljare, säkerställer att varje projekt håller högsta standard.

En stark arbetskultur

På Stockholm Solenergi värderar vi en bra arbetskultur där alla som jobbar hos oss ska känna sig säkra, både fysiskt och psykiskt. Vi har kollektivavtal för att garantera de bästa arbetsförhållandena och erbjuder tillgång till vårt gym för att hjälpa vår personal att bygga upp en bra fysik. Vi tror på en genuint bra arbetsmiljö där kollektivavtalet är ett absolut minimum. Vårt mål är att skapa en trygg och positiv arbetsplats för alla våra medarbetare.

Ekonomisk stabilitet och garantier


Vi har en stark ekonomisk grund och kan ta fullt ansvar för våra garantier, vilket ger våra kunder trygghet och säkerhet. Vi erbjuder kostnadsfri offert och expertrådgivning för alla som vill investera i solceller. Hos oss betalar du inget i förskott – betalning sker först när arbetet är slutfört och du är helt nöjd. Detta visar vårt förtroende för vår egen arbetskvalitet och vårt engagemang för kundnöjdhet.

Vikten av nöjda kunder

För oss på Stockholm Solenergi är nöjda kunder av yttersta vikt. Vår framgång bygger på förtroende och långsiktiga relationer med våra kunder. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa lösningar som möter och överträffar kundernas förväntningar. Genom att erbjuda skräddarsydda solenergilösningar och säkerställa att varje installation utförs med precision och omsorg, skapar vi mervärde och trygghet för våra kunder.

Nöjda kunder är inte bara en spegling av vårt arbete utan också en viktig del av vår företagskultur. Vi tar alla kunders feedback på största allvar och ser det som en möjlighet att ständigt förbättra våra tjänster. Vårt mål är att varje kund ska känna sig väl omhändertagen och nöjd med sin investering i solenergi.

Vår framtid


Vi fortsätter att växa och utvecklas, drivna av vårt engagemang för hållbarhet och vår önskan att göra en positiv inverkan på miljön. Vårt mål är att fortsätta leverera högkvalitativa solenergilösningar och att vara en ledande aktör inom förnybar energi. Vi ser fram emot att vara en del av den gröna omställningen och att bidra till ett mer hållbart klimat för framtida generationer.

Välj Stockholm Solenergi för en hållbar framtid och sänkta energikostnader. Kontakta oss idag och låt oss tillsammans skapa en ljusare framtid!